Upptäck en hemlig pärla i Koh Samui, stranden Laem Yai

Upptäck en hemlig pärla i Koh Samui, stranden Laem Yai

Samui Beach

Koh Samui ligger i Gulf of Thailand, strax öster om Angthong National Marine Park. Ko Samui rykte är välförtjänt. Det finns mer än 100 exotiska resort spa på ön erbjuder ett urval av välgörande behandlingar för att laga ditt sinne, kropp och själ. Tourism Authority of Thailand har länge främjat Koh Samui som ett centrum för wellness spa och som en hög slut destination för den mer välbärgade turister som besöker Thailand varje år.

Men som med allt i livet. Allt detta främjande och utveckling har sina för-och nackdelar. Ja, erbjuder Koh Samui ett överflöd av bra matställen och Michelin restauranger att tillgodose behoven hos de mest krävande gommar. På den negativa sidan – om du letar efter lugn strand bungalows på lugna tropiska stränder. – Det börjar bli svårare att hitta dessa typer som Ko Samui ständigt rör sig mer exklusiva

Så om du kräver kulinarisk kompetens och avskildhet, är det enda verkliga alternativet att hyra ett fordon – oavsett om det är en motorcykel för den mer ungdomliga besökare som inte har något emot att ta några risker på Koh Samui semester eller en mer konservativ fordon såsom en 4WD Toyota. Detta gör att du till fullo utforska denna ö och fly den ganska överbefolkade områden i Chaweng och Lamai.

Så vart man ska gå? Jo jag hittade Laem Yai Beach – ligger på den mycket nordvästra spetsen av ön för att erbjuda en fantastisk balans av avancerade resorts och vacker natur.

Laem Yai-stranden ligger ca 4 km norr om kommunala kapitalet Natorn. Det är hem för tre lyxiga resorts, The Four Seasons, Samui, Mai Samui och The Passage Samui. De fyra årstiderna som du förväntar dig är creme de la creme 5 stjärniga angelägenhet att detta varumärke är känt för. Men både The Passage och Mai Samui erbjuder utmärkta menyer och vacker arkitektur för dem som söker valuta för sina surt förvärvade pengar.

The Passage Samui Målet är specifikt par som söker en romantisk miljö för deras smekmånad eller årsdag fly Omgivningarna är verkligen häpnadsväckande – det bästa utsikt över solnedgången på ön;. spektakulär himmel, hisnande promenader längs havet och kristallklart hav att du och din partnerns minnen kommer att pågå långt efter att du har avgått denna bit av paradiset.

Personalen vid passagen är mycket vänlig men ibland personalen har några frågor tala engelska, ledningen försäkrar mig att de tar itu med detta, men det kan vara frustrerande ibland.

Mai Samui, är en annan fyrstjärnig resort strax norr från The Passage, är denna semesteranläggning lite mer sanerad och har en mer företags-känsla. Denna resort har ett gym och även en squashbana för fitness fanatiker som behöver hålla hans regim även när han är borta från hemmet. Priserna är lite mer än vid passagen men det är fortfarande väl värt ett besök för att se vilket är mer din ”kopp te”.

För de som söker ett mer ekonomiskt fly runt Laem Yai Beach – ta en promenad norrut längs stranden till den punkt och du hittar ett par små thailändska restauranger som kommer att vara glada att kunna erbjuda dig bra thailändsk mat till mycket bra priser .

Njut av din resa till Koh Samui!

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/exotic-locations-articles/discover-koh-samuis-secret-gem-laem-yai-beach-4006512.html

Kategori § Stränder
Etiketter: barnfamilj laem yai exotisk park four seasons koh samui strand hyra villa laem yai beach samui kao laem yai koh samui lugn koh samui lugn strand koh samui lugnt koh samui strand laem yai laem yai beach laem yai beach strand lugn strand ko samui lugn strand koh sa lugn strand koh samui lugnt och romantiskt pa koh samui lungt i koh samui? passage samui flyg passagen.se koh samui thailand hemlig strand thepassagesamui.com stran

Relaterade poster till Upptäck en hemlig pärla i Koh Samui, stranden Laem Yai

26 juli 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Upptäck en hemlig pärla i Koh Sam..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.