Semestra i Koh Samui

Semestra i Koh Samui

samui

Om du planerar din semester till Thailand, som kallas missa inte ön Koh Samui också Koh Samui. Koh Samui är en av de mest populära öar som ligger i Gulf of Thailand besöks av miljontals besökare varje år. Det är omgivet av många andra små öar med massor av turistattraktioner. Människor kommer till Samui för att fly från stressen i vanliga världen och njuta av den obefläckade och fridfulla stränder med blått vatten vinkade till från den förlorade lång horisont.

Regelbunden flyg från Bangkok ansluta Koh Samui varje dag. Du kan få en flygning till ön eller välja sjötransport från Surat Thani. Det skulle kosta 200-300 baht på en färja till Koh Samui från Surat Thani. Färjan transport till vita sandstränder Samui skulle vara en äventyrlig upplevelse som du korsar porlande och viftade med vatten.

När du når ön boka ett hotellrum eller resort omedelbart fräscha upp dig och få beredda att utforska ön. Det finns hundratals hotell i denna lilla ö som erbjuder prisvärda och lyxiga rum. Ko Samui hotell erbjuder även spa-tjänster och utökad villor för semesterfirare som kommer med familj och vill ha fullständig avskildhet och frihet.

Koh Samui Bungalowseller lyxvillor har varit ganska populärt bland turister på grund av den frihet och integritet som de tillhandahåller. Nästan alla Koh Samui bungalows är belägna nära de populära stränderna på ön – Choeng Mon Beach, Mae Nam Beach, Bophut Beach, Bang Rak Beach och Chaweng beach. Du kan ta en snabb promenad till stranden när du vill från den bungalow du hyr i.

Ön är i grunden en lugn fly i mitten av din semester. Här har du full frihet att lägga slött med en kall öl i handen nära stränderna och njuta av den pittoreska skönheten i det blå vatten, vit sand och djur över hela strandlinjen.

Du kan gå för dykning och aqua bike till några stränder som Bophut och Chaweng. Nathon ligger på den sydvästra kusten av ön är huvudstad i Koh Samui och primära centrum för fiske och transport. Den andra Koh Samui attraktioner inkluderar – Namtok Hin Lat vattenfall, Na Mueang vattenfall, Ban Lipa Yai byn för olika fruktodling kultur, smörig flyga trädgård, orm gård och korall sängar av Laem Set och Thong Takhian.

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/vacation-rentals-articles/holidaying-in-ko-samui-835209.html

Kategori § Koh Samui,Resor
Etiketter: bra strand mae nam koh samui cache:6ot8i3gtfb8j:kohsamuiguide.eu/att-ta-sig-till-koh-samui/ transport surat thani koh phangan elin kling bangkok Samui Semestra semestra i kosamui semestra i phuket semestra.eu underbar semester koh samui

Relaterade poster till Semestra i Koh Samui

17 juli 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Semestra i Koh Samui

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.