Semesterresor till Koh Samui

Semesterresor till Koh Samui

Bara en timme flygning från Bangkok, utanför Thailands östkust fastställs i denna vackra ön. Inte lika livlig som några av de andra thailändska orter, är Koh Samui ett perfekt ö för en lugn och avkopplande semester.

På semester till Koh Samui den härliga stränder och klart vatten är perfekt för simning och det finns massor av fantastiska barer och lokala restauranger också. Kombinera din strand semester till Koh Samui med en vistelse i den livliga staden Bangkok eller koppla av på en annan thailändsk strand.

tredje största ön i Gulf of Thailand, dominerar Ko Samui en idyllisk 80-isle skärgård. På semester till Koh Samui, även om den oemotståndliga strömmen av turismen har rullat in, lockande vidder av mjuka vita sandstränder lockar fortfarande.

På semester till Koh Samui, inlandet, så långt ögat kan se, graciösa kokospalmer ta solen som skogar av något vajande gröna parasoll. Kokosnötter falla från himlen här-mind huvudet! Och hålla ekonomin tickar över. Ko Samui kokosnötter, enligt experter, är Thailands bästa, och cirka två miljoner av dem är skeppas till fastlandet varje månad (bortsett från mat och dryck, de givmilda handflatorna ge halm för taktäckning, fiber för rep eller mattor, och kokosolja för ljus, tvål och livsmedel.)

Du kommer att se när på din semester till Koh Samui då öborna inte skörda kokosnötter, de är upptagna odla ris på risfält, ute på havsfiske eller-mer sannolikt nuförtiden-exploatera turistnäringen.

Ko Samui ”upptäcktes” sent på grund av dess relativa avstånd. Det ligger cirka 560 km (350 miles) söder om Bangkok, och ca 80 km (50 miles) öster om provinshuvudstaden Surat Thani. Det är närmare till Malaysia än till Bangkok. När de byggde öns flygplats, blev avståndet från metropolen plötsligt hanterbar och ridån gick upp på era huvudlinje turism. Semesterresor till Koh Samui blir mer och mer populärt med människor återvänder år efter år.

På din semester till Koh Samui hittar du att thailändsk mat kan vara så stark att det är frestande att svälja ett glas kallt vatten för att släcka elden. Motstå att uppmana! Några munnar vanligt kokt ris kommer att vara mycket effektivare. Egentligen chilipeppar är bara en av de ingredienser som kännetecknar det thailändska köket, de andra är lika skiftande och originell som citrongräs, kokosmjölk, vitlök, ingefära och mynta.

På din semester till Koh Samui Island är mat ofta uppbyggd kring läckra skaldjuren. Några restauranger specialiserar sig på utländska kök – franska, italienska, spanska eller allrengöringsmedel ”internationella”. Gatustånd är full av läckra överraskningar, samt uppfriskande frukter, exotiska och bekanta.

På din semester till Koh Samui varför inte resa ut och om? Endast 14 km (9 miles) norr om Ko Samui, ön Ko Pha Ngan har några perfekta stränder och uppfriskande vattenfall. Den huvudsakliga porten är Thong Sala, men många utflyktsbåtar går till byn Hat Rin, på den sydöstra kusten, som är känt för sina hämningslösa partystämning. Också på din semester till Koh Samui besöka Ko Tao som är ännu en orörd ö med fantastiska korallrev. Det är en två timmars resa från Ko Pha Ngan genom uttryckligt båt.

mest sensationella sevärdheterna är skyddade inom ramen för den Ang Thong Marine National Park. Dessa 40 öar, nordväst om Ko Samui, har alla ingredienser av tropiska drömlandskap-kristallklart hav, stränder Crescent, korallrev, regnskog, grottor och formationer kalksten. Dagsutflykter från Koh Samui träffade höga fläckar, eller du kanske vill kliva av och stanna för alltid.

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/destinations-articles/holidays-to-koh-samui-525813.html

Kategori § Koh Samui,Resor
Etiketter: era kho tao jenniferringheim.spotlife.se jody hill kho tao khotao.com koh samui resa blogg Samui Semesterresor till

Relaterade poster till Semesterresor till Koh Samui

27 juni 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Semesterresor till Koh Samui

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.