Restauranger i Koh Samui

Restauranger i Koh Samui

Du behöver inte direkt vara rädd för att gå hungrig i Koh Samui. Oavsett om du har bra eller dåliga kostvanor, föredrar thailändsk mat eller västerländsk så hittar du allt! Var inte rädd att prova de lokala restaurangerna och gatustånden. Thailändsk mat är helt underbar och man lär sig snabbt att en middag inte behöver kosta särskilt mycket. Skaldjur och färska exotiska grönsaker är de viktigaste ingredienserna i många av de lokala maträtterna.

Chaweng

Chaweng Beach och staden i Chaweng har den största koncentrationen och de mest hyllande (och dyraste) restaurangerna. Det finns dock också en hel del billiga restauranger, så det måste inte vara dyrt om man inte vill det. Två av de bästa italienska restaurangerna i Chaweng  är Olivio (Baan Haad Ngam) och Prego på Amari Hotel. Priserna är höga, men maten är då också otrolig.

Du kan också äta på stranden där restauranger serverar bra rätter i det fria. För att hitta mat på stranden är det bara att ta en promenad på den 6 km långa stranden.

Lamai Beach

Lamai Beach är stället att gå till om du letar efter kvalitativa restauranger med thailändsk mat på menyn till en rimlig summa pengar. Även här är det möjligt att äta enklare måltider på stranden och på många sätt är Lamai en miniversion av Chaweng. Något mindre urval, men också lite lägre priser.

Ett förslag på en restaurang i Lamai är Salathai som serverar thailändsk mat och internationella rätter. Detta gör att alla nästan är garanterade att hitta något de tycker om, oavsett om det är äkta thailändsk mat, pasta, skaldjur eller rostbiff. Håller öppet från 16:00 – 23:30.

Maenam Beach

Känn dig lite fri och ta en tur till andra stränder och områden än Chaweng och Lamai Beach för en god måltid. Maenam Beach är en vacker och lugn strand där du hittar allt från enkla matställen till 5-stjärniga restauranger.

Bophut Beach

Besök Bophut om du letar efter en romantisk middag. Många bra restauranger, men mycket mindre folk om man jämför med Chaweng. Från stranden kan du se öarna Koh Tao och Koh Phangnan och de små fiskebyarna som ligger i närheten har restauranger som erbjuder väldigt exotiska måltider.

Big Buddha Beach och den sydöstra kusten

Big Buddha Beach har flera bra och enkla thailändska restauranger och även några trevliga pubar för sena kvällar. Den sydöstra kusten har inte så mycket turister och du kan hitta roliga, lokala fiskrestauranger som inte ser särskilt annorlunda ut mot vad de gjorde för 50 år sedan. Och maten – ja, den är alltid bra givetvis.

Nattliv i Koh Samui

Som de flesta större turistmål i Thailand är det full rulle för dem som vill på Koh Samui. Lyckligtvis kan det inte på något sätt jämföras med vad du möter på vissa andra platser som Phuket. Om man söker nattlivet är det dock först och främst Chaweng som gäller. Där finns det gott om pubar, barer, ställen med liveband, diskotek, karaokebarer, irländska och engelska pubar, exklusiva klubbar och allt du kan tänka dig. På Lamai hittar du även allt detta men i ett lite mindre utbud bara.

Etiketter: "@choweng.com" loc:se billiga restauranger koh samui bra restaurang koh samui bra restauranger i koh samui god mat koh samui koh samui god mat koh samui inte chaweng koh samui kostar mat koh samui lamai beach thairestaurang koh samui mat koh samui priser mat koh samui restaurang koh samui restauranger koh tao thailand mat lamai beach koh samui matte lyxig resaturang koh samui paul's fashion koh samui resauranger koh samui restaurang bophut beach restaurang i thailand restaurang koh samui restauranger restauranger chaweng koh samui restauranger i thailand restauranger koh samui restauranger koh samui lamai restauranger koh samui lamai beach restauranger lamai resturanger lamai beach romantisk strand restauranger thailand thailand restaurang vad kostar en


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Restauranger i Koh Samui

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.