Resor till Koh Samui

Resor till Koh Samui

samui

En resa till Thailand och inkluderar Koh Samui Island till din plan. Så fort man kommer hit, kastar stället en spell på dig, med sina vackra palmkantade stränder i traditionella byar och avslappnad atmosfär. Koh Samui är den tredje största thailändska ön, hem för några av de kända stränder som Chaweng, Lamai, Bophut, Big Buddha, Choeng Mon, Hua Thanon och Maenam. Denna ö är känd för sin naturliga skönhet och charm, och allt en plats där man kan njuta av sin semester väg, från en avslappnad ett, till en som back eller en aktiv och snabbt tempo.

Koi Samui Island idag är ett välkänt namn i Europa, Australien till USA. Den första turist anländer startade 1971 och sedan dess har platsen är charmig sina besökare, men den nuvarande takten i utvecklingen har gjort det en mer kommersiell, men den sömniga magin fortfarande utgångar och det är verkligen ett paradis här ute. Den bästa och mest utvecklade stränderna är på Chaweng och Lamai, som erbjuder ett brett utbud av Koh Samui hotell, restauranger och nattklubbar för alla smaker och plånböcker.

Gör det mesta av din semester som Samui erbjuder ett antal av platser att se och saker att göra. Av de många saker, boendet faciliteter på ön är frestande. Koh Samui har ett brett utbud av hotell i Koh Samui. Det finns fem-stjärniga resorts tillgängliga bungalows på stranden. Dessutom är detta stället perfekt, om man är ute efter en plats utan riktigt stora hotell, hotellområden och diskotek, men fantastiska stränder, matställen, barer och även ett par fina nattklubbar. Utan anledning som kommer hit en gång, vill komma tillbaka igen.

Samui Beach har flera vackra stränder på ön. Populära turiststränderna att koppla ihop och Chaweng Beach är trevligt men stranden är stranden vid Ao Ban Bangrak stranden nedåt brunnar pop magen gummi beach beach beach-orienterad av Kinas floder och så vidare.

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/travel-articles/travel-to-koh-samui-1684587.html

Kategori § Koh Samui
Etiketter: chaweng nattklubbar findingnemo.spotlife.se koh samui svensk bar koh samui svensk restaurang Resor saker att g Samui svensk restaurang chaweng svensk restaurang koh samui svenskbar koh samui till

Relaterade poster till Resor till Koh Samui

23 juni 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Resor till Koh Samui

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.