Populära Luxury Villas på Koh Samui

Populära Luxury Villas på Koh Samui

samui

Letar du efter en perfekt semester för att komma undan? Högt upp på listan över möjliga resor bör Koh Samui på Thailands östkust ligga. Koh Samui är en tropisk oas som erbjuder varmt, blått vatten och vita sandstränder. Om du planerar att besöka denna fantastiska ö, kan då absolut den bästa semester upplevelse tas genom att avsätta en av Koh Samui fantastiska villor. Dessa villor erbjuda både privatlivet samt lyx till turister som besöker Koh Samui. De är belägna vid stranden av Koh Samui och inredda i äkta thailändsk stil.

Det finns ett sådant otroligt utbud av Koh Samui Villas, det största problemet är att besluta att välja mellan. Här är några inne tips för att göra ditt val enklare.

Först i listan måste Villa 408 i Big Buddha, Koh Samui, Thailand. Det är ett äkta teak villa som blivit en symbol för thailändsk elegans på ön Samui. Det gjordes i Ayuthaya, den forna huvudstaden i Siam. Det är en fantastisk traditionellt hus som har avvecklats, transporteras och återmonteras i Samui Island.

Villan ligger på toppen av en sluttning och erbjuder gästerna enastående utsikt över hela den nordöstra kusten av Samui och andra yttre öarna nära Samui. Villan namn kom från den berömda Big Buddha-templet som kan ses i villan.

Nästa upp är Villa 403 i Lipa Noi, Koh Samui, Thailand. Den ligger i en före detta kokosnöt plantage på Lipa Noi, som också är känd som ”Little Palm”. Lipa Noi är förmodligen den bästa badplats på Koh Samui och Villa 403 har en underbar utsikt över Angthong Marine Park och med en fantastisk utsikt mot solnedgången. Det är en deluxe, modern stil villa som har inretts uteslutande i vitt för att kontrastera användning av vibrerande färger i accenter.

Villa 410 är också belägna i Big Buddha, Koh Samui, Thailand. Denna villa ligger på Ban Bang Rak Beach som kan ses på norra delen av ön Koh Samui. Det erbjuder fantastisk vyer över Koh Phanghan ön, Gulf of Siam och även Big Buddha templet.

Villa 413 ligger i Laem Set, Koh Samui, Thailand. Det är ett äkta Ayutthaya byggd villa som är idealisk för familjesammankomster eller gruppmöten. De 2 paviljonger i denna villa kan ses i södra Samui och ge en bild av öarna Koh Matsum och Koh Taen.

Koh Samui villor erbjuda den allra bästa service med många villor som erbjuder privata Thai kockar, städservice, barnpassning, massage och spa, drivrutiner och flygplatstransfer.

Letar du efter den bästa kvaliteten och variationen på Koh Samui villor tillgänglig? Kontakta Villa getaways http://villas.villagetaways.com/villas/browse/DestinationID/7/LocationID/21 för de bästa råden om Koh Samui villa.

 

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/vacation-rentals-articles/popular-luxury-villas-on-koh-samui-4373677.html

Kategori § Koh Samui
Etiketter: big villas koh samui fantastiska villor koh samui villa luxury lipa noi koh samui tips Luxury luxury villas koh samui thailand lyx perfekt semester Samui tips villa koh samui Villas

Relaterade poster till Populära Luxury Villas på Koh Samui

14 juni 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Populära Luxury Villas på Koh Sam..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.