Njut av ön Koh Samui

Njut av ön Koh Samui

Tänk dig i en strand helt i fred under tröstande solens strålar med den söta ljudet av vågor som gör skummande mönster på den orörda stranden av en sandstrand. Verkar som en avlägsen dröm du alltid velat leva i? Det är dags för din dröm att äntligen förvandlas till den mest minnesvärt ögonblick av ditt liv. En resa till Koh Samui är vad du behöver. Att vara den tredje största ön i Thailand skärgården har Koh Samui mycket att erbjuda bara om du är villig att lämna dina bekymmer bakom sig och släppa loss för att få tid av ditt liv.

Den första delen av Koh Samui som skulle komma till någon besökarens sinne skulle definitivt vara dess obefläckade, rena och avkopplande stränder. Chaweng och Lamai är förmodligen de mest populära stränderna i huvudsak för att de är kommersialiseras och är alltid fylld av roliga aktiviteter för alla. Ungdomar skulle verkligen njuta av denna del av Koh Samui som de flesta av höften nattklubbar är belägna i närheten av Chaweng Beach. Det är också hem för några av de mest lyxiga hotell som erbjuder det bästa av tjänster till resenärer från hela världen. Det överraskande och ändå inbjudande del av Chaweng Beach är att den också har plats för backpackers på ett tack budget resa till flera boende rum belägna i närheten.

Spänning i Koh Samui

Med en lång historia, var Koh Samui först beboddes av fiskare från södra Kina och Malackahalvön och ligger nordöst om Surat Thani i Gulf of Thailand. Insvept i en lugn luft, visar Koh Samui kinesisk affär hus och spännande festivaler. The Ten Stars Samui Art Party samlar älskare av konst, medan Buffalo Fighting Festival utstrålar spänning och hålls på speciella högtidsdagar som Songkran. Med något för alla, värdar Koh Samui i fiskebyn Festival, Avis Samui Tennis Open, Bowling Championship, Samui Regatta och Triathlon händelse.

är den näst mest berömda stranden i Koh Samui är Lamai strax söder om Chaweng och har relativt fler pensionat och en yngre publik än den senare. Det är inte långt efter när det gäller energi och underhållning. Om högt buller och tät befolkning är inte din typ av sak, har Koh Samui fortfarande en hel del i beredskap för dig. Om allt du behöver är lite tid borta från det liv och rörelse i staden, sedan de norra stränderna nämligen, kommer Mae Nam, Bophut och Bang Rak locka dig med sin fredliga och lugna naturen. Om du har turen Du kan också hitta din egen privat strand utrymme och kalla det ditt paradis på jorden!

När i Koh Samui hittar du de vanliga utbud av vattensporter och flera affärer dyk som verkar främst från Chaweng Beach. The Coral är så fantastiskt som det kan vara och vattnet så tydlig. Det finns ingen anledning att hålla dig från att boka in en av flera hotell i Koh Samui och lägga till en annan oförglömligt minne till din gästbok! Koh Samui bjuder in till Frossa i en exotisk resa.

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/hotels-articles/soak-up-the-koh-samui-sun-4138130.html

Kategori § Koh Samui,Resor
Etiketter: bang rak strand egen strand koh samui ko samui sommar livet i ko samui Njut resor egen strand Samui sön

Relaterade poster till Njut av ön Koh Samui

28 juni 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Njut av ön Koh Samui

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.