Mat och kokkonst på Koh Samui

Mat och kokkonst på Koh Samui

samui

Det bästa sättet att lära sig den invecklade användningen av tamarind, citrongräs, chili, pasta för att prova det thailändska köket är att laga den på sin hemmaplan och äta maten  i sällskap med vänner och andra älskare av thailändsk mat. Koh Samui Institute of Thai Culinary Art (SITCA) uppmuntrar just detta.

ligger på den tropiska ön Koh Samui, Samui Institute of Thai Culinary Art erbjuder kulinariska semester för att lära en av världens största köken i en avslappnad och informell atmosfär för amatörer, som vill lära sig grunderna i thailändsk matlagning och blivande proffs. En sex dagars kurs och en tolv dagars kurs för yrkesverksamma erbjuds i thailändsk matlagning och de kungliga konst av frukt och grönsaker carving. Läroplanen är praktisk och heltäckande och lärs ut av thailändska kockar med många års erfarenhet inom sitt hantverk som gör kurserna njutbar. Lektionerna hålls i en luftkonditionerad och modern anläggning och varje elev är försedd med en matlagning station. Klasserna hålls små för att tillgodose behoven på alla nivåer av kockar. Kurserna se till att eleverna deltar i varje skede av matlagning. Studenter köper nya bestämmelser varje dag, alltså få en introduktion till nudlar, ris, kryddor och lokala grönsaker. Lämpliga ersättningar föreslås för ingredienser som kanske inte finns i elevens hem länder och många av recepten kan justeras för vegetarianer. Studenterna konsumerar mat en gång beredd att ge dem en idé om hur det ska smaka. Menyerna byts varje dag så att eleverna kommer att få så mycket exponering som möjligt för en rad thailändsk mat.

Två gånger dagligen tre timmars lektioner hålls börjar med beredning av thailändsk curry pastor och undervisning i konsten att hackning, krossning, blandning och matlagning särskilt thailändska köket. En annorlunda pasta och rätter som går med det görs varje dag. Således sextio rätter undervisas i sex dagar. Läroplanen exponerar studenterna till en hel rad thailändska köket från soppor och sallader och som omfattar fisk och köttberedningar och desserter. Detta liknar läroplanen för de tolv dagen professionella program.

Nio timmars händer på undervisning på frukt och grönsaker carving. En steg för steg instruktions häfte ges till studenter.

Vad bättre sätt att främja den thailändska sättet att leva. Samui Institute of Thai Culinay Art löser detta på det mest grundläggande sätt.

Anantara Lawana Koh Samui erbjuder ett rikt orientalisk tropisk erfarenhet inom sitt Koh Samui Resort, där en blandning av modern lyx, traditionell thailändsk service, god mat, intressanta i hus och friluftsliv gör detta till ett ”måste uppleva” Samui Beach Resort.

Kategori § Koh Samui
Etiketter: grunderna till thailandsk mat hur ko samui koh samed cooking koh samed cooking class koh samet cooking school koh samui mat koh samui matlagningskurs kura koh samui maten i koh chang matlagning koh samui matlagningskurs i koh samui matlagningskurs koh chang matlagningskurs koh-samui matlagningskurs resor matlagningskurs thailand koh samui Samui Thai thai matlagning kurs.se thail mat thailad frukt konst lektion

Relaterade poster till Mat och kokkonst på Koh Samui

13 juni 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Mat och kokkonst på Koh Samui

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.