Gör din Koh Samui upplevelse oförglömlig

Gör din Koh Samui upplevelse oförglömlig

samui

Koh Samui Island är platsen, som är fylld med massor av fantasi, frid och glädje. Beläget i den sydöstra delen av Thailand är Koh Samui ett av de mest populära turistmålen i Thailand. Den vackra ön är omgiven av en kedja av sextio andra små öar. Koh Samui är välsignad med naturens mest exotiska landskap och andlös skönhet. Ön har gynnsamt klimat och en förorening fri atmosfär, vilket gör det till en bra livsmiljö. Ön är känd för sina vita sandstränder, korallrev och kokospalmer. Det är också känt för sina lyxiga Samui villor, spa och resorts. Bortsett från att utforska öns naturliga skönhet, det finns många andra saker att titta efter i Koh Samui Island.

Här är några fina platser som ska besökas i Koh Samui Island:

fantastiska stränder: Koh Samui Island har en lång kustremsa, som har några vackra stränder och landskap. Några av de berömda stränderna ligger på Koh Samui är Lamai beach och Chaweng beach. Dessa stränder erbjuder gott om aktiviteter för besökarna. De kan njuta av en avkopplande sol bad i den vita finkornig sand eller simma i klara grunda havsvattnet. Stranden har lyxiga Samui villor, hotell och spa, som erbjuder olika äventyr och vattensport aktiviteter för sina gäster. Dessa stränder är den perfekta platsen för en minnesvärd Koh Samui holidayexperience.

Koh Samui tropiska gröna skogar: Det andra turistattraktion i Koh Samui Island, förutom stränder är dess naturliga livsmiljö. Ön har tropiskt gröna skogar, vackra berg, underbara vattenfall, grand vikar, bukter och stenar granit. Koh Samui klimat gör semester mer lockande och lönande. Ön har måttlig klimat året runt, som håller sin naturliga skönhet intakt och evigt.

Häftiga trädgårdar: i Koh Samui Island finns det några vackra trädgårdar. The Butterfly Garden är en av de berömda trädgårdar på Koh Samui. Den ligger i ett område på 3000 kvadratmeter. Som namnet antyder har trädgården några sällsynta arter av fjärilar, såsom färgade lepidopterans etc. Bortsett från detta, är det magiska statyn trädgården också mycket känd bland turister. Det är en fruktträdgård och byggdes av en lokal bonde

The 3rd Samui Aquarium: Samui Aquarium & Tiger Zoo : Akvariet är bland en av de viktigaste turister attraktion på Koh Samui. Det är hemmet av öarna bästa vattnet arter. Vid sidan av akvariet ligger ett zoo som har alla vilda arter av djur, inklusive tigrar och leoparder.

Boende på Koh Samui:

Det finns många lyxiga och prisvärt boende alternativ för turister i Koh Samui Island, enligt deras budget. Ön har några av Thailands bästa Samui villa, resort och hotell. Koh Samui hotell och resorts erbjuder bra stämning och gott om faciliteter till sina gäster. De har några väl underhållna lyxvillor och spa. De erbjuder en rad tjänster till sina gäster inklusive plats ser, flygplatstransfer, Koh Samui stadsrundtur, nära klubbens fester och mycket mer.

Koh Samui är oändlig och den person, som flyttar till Koh Samui, måste göra en lång semester plan att helt hänge sig i denna fascinerande plats på jorden.

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/travel-tips-articles/make-your-koh-samui-holiday-an-unforgettable-experience-4883469.html

Kategori § Koh Samui
Etiketter: koh samui upplevelse med barn koh samui vattensport oförglömlig Samui Semesterhus thailands vilda tigrar uppleva koh samui upplevelse upplevelser koi samui

Relaterade poster till Gör din Koh Samui upplevelse oförglömlig

14 juni 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Gör din Koh Samui upplevelse oför..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.