Koh Samui Hotell? Första klass för boende

Koh Samui Hotell? Första klass för boende

samui hotel

Thailand är full av sublima semesterplatser – det är den milda skönheten i den norra huvudstaden Chiang Mai, energin och spänningen i Bangkok, och den luftiga hedonism av den tropiska ön Phuket med sina stränder, stora hotell och brett utbud av vattensporter . Men få har charm och vitalitet i Koh Samui. Tills för bara några decennier sedan var denna ö i Gulf of Thailand den enda förbehållet infödda fiskare och bönder kokos, tills någon intrepid turister hitched en hiss i en kokosnöt båt och snart hemligheten var ute. Nu Samui är en av landets främsta semestermål. Men vad gör det så speciellt?

Det första Koh Samui har att gå för det är den platsen. Ställ in som en juvel i Gulf of Thailand cirka 700 kilometer söder om Bangkok, är det bekvämt att ta sig till, men avlägsna nog att vara utanför allfartsvägarna och behålla mycket av sin unika charm. Du behöver inte längre att lifta på en kokosnöt båt, med flygplatsen och regelbundna färjor resa till Koh Samui är nu en bris.

Koh Samui har mycket att erbjuda och detta återspeglas i varierande typ av resenärer som attraheras av dess vackra stränder. Det finns ett överflöd av första klass 5-stjärniga resorter ligger över hela ön och om det är en lyx semester du söker kommer du inte besviken att bli. För dem på en budget sedan inte misströsta as valet av boende är bara as broad, bege dig till stränder där you kan fortfarande hitta traditional trä bungalows, idealisk för att lyssna till ljudet av viskande surf, och till mycket rimliga priser.

Du kommer inte att ha några problem att hitta någonstans att bo, oavsett om du är på en budget, som söker lugn, lust en öde strand eller vill sitta beundra den fantastiska utsikten från din balkong. Vad du betalar för ett rum är helt upp till dig, betalar de internationella priserna på de mest lyxiga resorts med så många faciliteter som du aldrig behöver lämna, eller ta det ett grundläggande Beach Hut för under 300 baht per natt. Särskilt populära numera boutique resort som erbjuder sina egna unika stil och atmosfär och är tillräckligt små för att kunna erbjuda en hög personlig service.

är en av de mest populära på Samui och uppfyller drömmen om en perfekt tropisk ö – långa vita sandstränder kantade med kokospalmer och ett genomskinligt hav läppning på stranden. Dess förmåga att tillgodose en mängd olika besökare har sett det växa till en plats fylld med snabbmat lederna, pubar, cocktailbarer och en uppsjö av boendealternativ. Vid ett tillfälle stranden var full av billiga Beach Huts och en destination för backpackers, nu är det oftast högre slutet resorts och exklusiva hotell. Om du vill ha en surrande kosmopolitisk miljö, då Chaweng är för dig.

Längre bort på kusten är Lamai med ett rykte för att locka längre vistelse besökare på grund av budgeten orter och en avslappnad luft. För lugn och ro sedan försöka Bang Rak, och om du känner för något lite livligare, är Bo Phut alldeles intill, de båda har massor av budgeten och hotell till rimliga priser. Mae Nam har ett bra utbud av bostäder med massor av små, familjeägda bungalow orter samt ett par 5-stjärniga hotell. Du kan även fortfarande hitta trä bungalows att hyra på stranden. Choeng Mon är bara en liten del av ön, men har några av de mest välja hotell på Samui och är ännu relativt outvecklad erbjuder en lugn och trevlig plats att hänga ut för ett par veckor.

På den södra kusten är den oförstörda regionen Taling Ngam där man fortfarande kan se byar med ett fåtal mycket up-market hotell utspridda här och där. Det finns också några utmärkta hotell och resorts, även mindre villa egendomar på stranden i Bang Por, men det är mer av ett bostadsområde. Om du verkligen vill komma bort från allt ska du gå till Laem Set, på sydvästkusten, eftersom det har ett par topp orter, och ändå ännu tystare är de små vikar Natien och Maret där du hittar många förstklassiga orter.

Så om du längtar efter ett pass på ett bundet tropisk ö med alla faciliteter du kan önska dig för att göra en fantastisk semester, kolla in. Snart kommer du att kalla det bara ”Samui” och du har gjort det en del av ditt liv.

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/vacation-rentals-articles/koh-samui-hotels-first-class-for-accommodation-1965260.html

Kategori § Hotell
Etiketter: hur mycket kostar en fin bungalow koh samui semesterplatser vad kostar hotellen i kho samuie

Relaterade poster till Koh Samui Hotell? Första klass för boende

26 juli 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Koh Samui Hotell? Första klass fö..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.