Hotell i Koh Samui

Hotell i Koh Samui

Hotell i Koh Samui – som nästan överallt i Thailand finner man en oklanderlig service och en vänlig atmosfär. Varje strand har sin samling hotell, men de finaste och dyraste hotellen är i huvudsak koncentrerade kring Chaweng även om det kommer fler och fler fyr- och femstjärniga hotell runt ön.

Budget eller lyxiga hotell?

Om det finns plats i plånboken bör du verkligen överväga att köpa dig en extra stjärna då hotellen redan har hög klass, men med en ännu högre klass kan det verkligen bli lyxigt. De bästa hotellen har annars alla bekvämligheter, en otrolig frukostbuffé och inte minst olika trädgårdar och badbassänger som ger en ovärderlig känsla av lyx.

Om du tar en resa till Koh Samui och har lite mindre budget så är det dock inte alls svårt att hitta hotell som erbjuder rum, toalett och dusch för någon hundralapp per natt. Du kan givetvis också bo ännu billigare, men då är det lite på egen risk. ett litet urval av utvalda hotell i Koh Samui är:

Imperial Boat House Samui

Det finns två Imperial-hotell i Koh Samui. Det vi rekommenderar är den som ligger nära Choeng Mon Beach och som erbjuder en härlig strand med rent vatten. De bästa rummen där är de i båtarna som ligger mellan stranden och huvudbyggnaden. Om du ändå är intresserad så ligger det andra hotellet, Imperial Samui Hotel, på Chaweng Noi söder om Chaweng.

The White House Hotel

Ett mycket omtalat och omtyckt hotell är White House Hotel som ligger vid Chengmon Beach. Detta anses vara en av Koh Samuis bästa sk. boutiquehotell. Kanske det bästa hotellet för en bröllopsresa?

Beachcomber Hotel

Om du bor på Chaweng Beach och vill leva bra men inte alltför dyrt så är lösningen hotellet Beachcomber Hotel. Absolute inte det allra billigaste på Koh Samui, men man får väldigt bra valuta för pengarna där. Rummen kommer i fyra olika standarder så välj efter plånbok och behov. Ligger annars norr om stranden på Chaweng Beach där vattnet är mer grunt.

Amari Palm Reef

Detta är enligt vår mening det perfekta hotellet för avkoppling och en riktigt bra semester på Koh Samui. Hotellet ligger ganska norr om Chaweng Beach, men bjuder dock på ett kort avstånd till öns bästa italienska restaurang med dess italienska kock. Gansk adyrt, men du kommer inte att uppleva något liknande och i samma mängd på andra platser i Koh Samui.

Pinnacle Resort Samui

Detta är lite av ett hotell som man gärna inte berättar för andra om. Vi talar om Pinnacle Samui Resort som ligger på Maenam Beach. Billigt, enkelt och ligger en bra bit från Chaweng norr om ön. Mer valuta för pengarna är väldigt svårt att få på Koh Samui. På detta hotell känner man sig väldigt mycket ”Thailand”. Glöm inte att på kvällen gå ner till strandbaren som ligger 400 meter från hotellets egen bar. Vi minns fortfarande kvällarna vid brasan nere vid stranden här.

Fler hotell?

För fler hotell besök: Koh Samui Hotell på Royalorchidholidays.se som listar både prisvärda och vettiga hotell på ön.

Etiketter: 67/ antal hotell kho samui hotel koh samui Hotell hotell frukostbuffe koh samui hotell koh samui imperial hotel thailand koh samui koh samui hotell lyxiga hotell lyxiga hotell choeng mon beach lyxiga hotell i thailand lyxigt hotell strand runt om hotell var ligger kohsamui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Hotell i Koh Samui

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.