Hur man hittar bra lägenheter och hus i Koh Samui

Hur man hittar bra lägenheter och hus i Koh Samui

samui

Koh Samui har blivit den näst mest populära destination i Thailand. Det är den tredje största ön i Tailand och har en rikedom av naturtillgångar, vita sandstränder, kristallklart vatten, korallrev och kokospalmer. De flesta av de mäklare av Koh Samui egendom specialiserar sig på egenskaperna för lyxig livsstil och Koh Samui investeringar i fast egendom. Dessa inkluderar lyxiga bostäder, villor och bostadsrätter, lägenheter lyx, mark, och lyx Semesterbostad.

Koh Samui har en egen internationell flygplats med dagliga flygningar från fastlandet Thailand. Det finns också flera färjor inklusive en bilfärja från Don Sak till en brygga på västra sidan av ön söder om centrala staden Nathon. Sedan explosionen av turismen i Koh Samui hotellområden bygga lyx och bungalows på ön och investera i Koh Samui Fastigheter har blivit stöttepelarna i den lokala ekonomin. Turism har ersatt export av kokos och gummi som det primära industrin på ön.

Det finns över 260 bungalows och Resort Koh Samui fastigheter på ön och många rika affärsmän och företag från hela världen intresserade av köp av Koh Samui egendom och mark för att bygga extremt lyxiga fritidshus och gårdar, samt lägenheter, villor, bungalows och hotell.

Fram till början av 1970-talet fanns det inga vägar på Koh Samui. Byggande av en lyxig resort eller hotell på ett Koh Samui fastighet kommer mer ofta än inte kräver också att bygga en väg för att komma till din egendom och att ta i konstruktion, utrustning och tillbehör.

Att hitta ett Koh Samui Fastigheten är inte svårt eftersom det finns ett antal fastighetsmäklare, Fastighetstyp investering mäklare och förvaltare på ön som kan hjälpa dig att hitta mark eller bostadsfastighet som du letar efter. Många av fastighetsmäklare för Koh Samui fastighet specialiserar i lyx fastigheter, oavsett om de är kondom, lägenheter, villor eller lyxiga hem. Obebyggd mark kan också köpas antingen från privatpersoner som har haft marken i sin familj i flera år, eller från investerare som köpte marken i början av fastigheter bommen. Du kan använda internet eller besöka ön personligen att titta på egenskaper om du är intresserad av att köpa ett Koh Samui fastighet.

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/real-estate-articles/how-to-find-a-koh-samui-property-3241883.html

Kategori § Hotell,Koh Samui
Etiketter: bra lyxigt boende koh samui extremt lyxiga hus extremt lyxiga villor foki koh tao hittar hur hur man hittar villa koh samui fastikheter koh samui foki koh samui lyx koh samui lyx villa koh samuis ekonomi lyx bungalow koh samui lyx bungalow thailand lyx fastigheter stockholm lyx maklare lyxiga hus lyxiga villor Property Samui seniorboende itailand villor extremt

Relaterade poster till Hur man hittar bra lägenheter och hus i Koh Samui

22 juli 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Hur man hittar bra lägenheter och..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.