Koh Samui flyg, resor, boka

Flyg till Koh Samui

Boka flyg till Koh Samui? Du kan använda sökfunktionen till höger på denna sida för att söka och boka flyg till Koh Samui via Jade Travel Resor. Skriv bara in Stockholm, Göteborg eller var du ni vill resa från och skriv sedan in Koh Samui vid till. Ange därefter utresa och hemresa samt antal vuxna och barn. Sökningen tar dig sedan till bokning- och sökmotor hos Jade Travel där du kan fortsätta! Om du önskar hotell kan du även besöka Royalorchidholidays.se som har en fina hotell för Koh Samui.

Charmiga flygplatser

Låt det sägas på en gång. Koh Samui har kanske världens charmigaste flygplatser. Vi hoppas åtminstone att alla resor till Koh Samui inte innebär att det måste finnas fler säkerhetskontroller och annat otyg på denna flygplats. Den finns inte jättemånga faciliteter att tillgå, men flygplatsen har en atmosfär som inom några sekunder får dig i ett ”semesterläge”. Flygplatsen på Koh Samui ligger på öns nordvänstra sida, detta betyder att om du ska till Chaweng eller Lamai (två av de mest berömda stränderna på Koh Samui) måste du räkna med minst 30 minuter med bil eller mer. De flesta som gör resor till Koh Samui kommer från Europa med flyg via Bangkok. Flygbolaget Bangkok Airways flyger flera gånger per dag med sina dekorerade och vackra propellerplan mellan Koh Samui och Bangkok. Detta gör det fullt möjligt att bara boka en flygbiljett till Bangkok för att sedan ta sig vidare till Koh Samui mer på egen hand.

Hur lång tid tar flyg till Koh Samui?

Att flyga till Koh Samui tar ca en timme från Bangkok. Det finns också flyg från Phuket och U-Tapao i närheten av Pattaya. Den enda internationella sträckan (i skrivande stund) går från Koh Samui till Singapore. Om du tänkt göra en eller flera resor till Koh Samui är det enklast att boka hotell i förväg och transport dit ordnas enklast av din resebyrå eller arrangör i Thailand. Det finns givetvis ett antal olika taxibolag utanför flygplatsen, men om ni är en familj med stora resväskor samt är lite osäkra på exakt hur ni ska ta er till ert hotell så är det bättre att boka via resebyrån i förväg för att slippa allt trassel. Notera att bagage och annat i regel kostar extra pengar i Thailand.

Om man inte vill flyga till Koh Samui kan man alternativt ta buss från Bangkok till Surat Thani och sedan ta en färja därifrån. Men flyg med Bangkok Airways till Koh Samui slår alla andra metoder för kommunikation i form av tid och biljetter kostar sällan mer än ca 1000 kr.

Etiketter: bangkok-koh samui flyg bangkok-koh samui kommunikation bolag som flyger bangkok - koh samui flyg koh samui flyg till koh samui flygbolag som flyger bangkok koh samui flygplatsen i koh samui hur hur kommer vi til koh samui hur lang tid innan pa koh samui flygplats imorgon koh samui koh samui koh samui flygplats kommunikation i samui resor till koh samui samui via bangkok utapao koh samui vill bara boka tur resa med flyg www.phanganpanviman.com


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Flyg till Koh Samui

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.