Fastigheter i Koh Samui nu till försäljning

Fastigheter i Koh Samui nu till försäljning

samui

På thailändska betyder Koh ”ö”, varför det är en upprepning att säga Koh Samui Island, snarare säga Koh Samui eller Samui Island. En ö belägen i Gulf of Thailand, ett val backpackers destination från runt slutet av 1970-talet, en fredlig ”paradis”. Det är rätt beskrivning att ge Koh Samui. Den har en historia av att ha de första bosättarna anländer till ön omkring 1500 år sedan och erkändes på kartorna av den kinesiska Mingdynastin, kartor så gamla som 500 år. Alla som har ett affärsintresse i Bangkok kommer att vara glad att äga en Koh Samui egendom. Det är verkligen en avkopplande turistmål. Du kommer bli förvånad över att upptäcka att detta är en ö som är omgiven av 60 andra öar, alla bebodda.

Du har en massa val att göra med oss, när det gäller att skaffa ett Koh Samui egendom. Du kan få ett hem valet semester. Hem där du kan få en bra utsikt över stranden och njuta av din semester. Om det är din önskan att äga ett land som din Koh Samui egendom som du kommer att utveckla en struktur för din önskan, är du välkommen. Du får vad du vill till mycket rimliga priser och du är säker på att du har att göra med erfarna medarbetare.

Det faktum att Koh Samui är ett turistmål blir det ett företag nav för verksamheten sinnade människor. Företag som fastighet uthyrning, restaurang och bar, är företag som kommer till sinnet av sådana. Ja, vi kan möta detta behov, eftersom nu vi har så företag till salu Koh Samui fastigheter bland våra Koh Samui fastighetsbestånd. Ingår i företag till salu Koh Samui fastigheter vi har för närvarande är.

En Glad Place Resort-ett företag till salu Koh Samui egendom som består av 5 bungalows, vars storlekar varierar mellan 40-96 kvm. En pool och en restaurang är inkluderat i detta val Koh Samui egendom. Detta är en idealisk Koh Samui egendom för alla som är intresserade av att få en extra inkomst genom egendom uthyrning,

Beachfront Bar och Restaurang-ligger i Bang Rak på Samui Island. Det är verkligen ett företag till salu Koh Samui anläggning som som är välkänt och ofta besöks av utlänningar eftersom den kan skryta med att ha en engelsk pub och har en strandbar med fullt utrustade kök.

Vi har en mängd olika företag till salu Koh Samui fastigheter tillgängliga. Bara besöka hemsidan www.kosamuiproperty.com och känna vårt frågeformulär. Vi försäkrar er att vi kommer att närvara på din förfrågan inom en kort stund.

 

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/real-estate-articles/koh-samui-property-now-on-sale-4765851.html

Kategori § Koh Samui
Etiketter: bungalow koh samui till salu bungalows koh samui till salu bungalows till salu bungalows till salu kho samui Fastigheter försäljning hus till salu koh samui koh samui eller resort till salu i koh samui resorter till salu koh samui Samui samui naten resort strandbar till salu thailand till till salu restauranger hotell koh samui

Relaterade poster till Fastigheter i Koh Samui nu till försäljning

24 juni 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Fastigheter i Koh Samui nu till f..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.