Bäst resor och Koh Samui Beach Resorter

Bäst resor och Koh Samui Beach Resorter

Om du har en bild av himmelska vacker ö mitt i djupa blå vatten och omgiven av kokospalmer är Koh Samui den rätta platsen för dig. Huvudön är omgiven av 60 andra små öar. Den centrala delen av Koh Samui är nästan obebodda och domineras av berg och djungel. Ingen vet exakt hur Koh Samui fick sitt namn men vissa spekulerade i att det är en hybrid från kinesiska ordet ”Saboey”, betyder ”säker himlen”. Ön Koh Samui är det mest populära turistmål i Thailand och den har också en egen internationell flygplats.

Kou Samui främsta sevärdheter är naturligtvis sina vita stränder och Samui badorter. Turist, som föredrar en lugn Samui Beach Resort för avkoppling, kan kolla in Maenam Beach. Det finns många vackra stränder som Chaweng, Lamai, Bophut, Choeng, Bangrak, och många fler. Du kommer att få bra boende på Samui badorter. Dessa badorter Koh Samui erbjuder komfort och lyx för gästerna. Den Thailands badorter finns på sådana sidor som gör att turister inte bara tur böjd staden Koh Samui, men också delta i strandaktiviteter också. På Samui Beach Resort, du har beslut om att välja tre främsta fönstret typer som är avancerad fönster, villor och praktfulla sviter på hotellen. Stranden orter har exotiska matsal platser för gästerna. Dessa orter är inte bara elegant i arkitekturen men har också internationell förvaltning panel av thailändska, amerikanska och europeiska nationalistiska att ta kontroll över gästerna.

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/travel-articles/best-holiday-destination-koh-samui-beach-resort-889966.html

Kategori § Stränder
Etiketter: bangkok badorter bra 889966 bra thailand orter ficken auf koui samui koh samui beach resorter thailand samui beach resort satun reserek tildelias

Relaterade poster till Bäst resor och Koh Samui Beach Resorter

26 juli 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Bäst resor och Koh Samui Beach Re..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.