Äventyr med krokodiler, Samui Crocodile Farm

Äventyr med krokodiler, Samui Crocodile Farm

samui crocodile

Koh Samui är en exotisk tropiska ön Surat Thani provinsen är Thailand.This turistparadis den tredje största ön i Thailand, rikligt med vita sandstränder, palmer och fantastiska korallrev som skulle ta andan away.Koh Samui fullmatat med lockande stränder runt ön varav de flesta är avskilt, där du kan njuta av en dag för avkoppling. Men Chaweng Beach och Lamai Beach är två platser där du finner ett utbud av hotell, pubar och ett spännande nattliv. Med sitt kristallklara vatten och fascinerande korallrev Koh Samui är ett populärt dyk destination bland touirists.You kan hyra en båt, och spendera en hel dag omgiven av glittrande blått vatten och lockande koraller.

Samui Crocodile Farm är en särskild funktion av ön, som ligger nära Samui flygplats i ett område med 7000sqm. Även om detta är främst en fristad för krokodiler det finns ett mini-zoo i lokalerna och där man kan uppleva en sällsynt äventyr med vilda djur. Samui Crocodile Farm är hem till Siam krokodiler, kajmaner, krokodiler Saltwater, ormar, ödlor, apor och många andra. Du kommer att bli hypnotiserad av den djärva handlingar en modig anställd som konfronterar och kontrollerar dessa vilda amfibier. Det finns två visar en dag där såväl vuxna som barn fascineras av dessa farliga varelser i en trygg miljö.

Att vara en ö Koh Samui har en härlig utbud av skaldjur att erbjuda. Eftersom ön är utspridda med restauranger och pubar, kan du njuta av ett brett utbud av rätter, vare sig det är skaldjur, italiensk pizza eller annat. Du måste spara din energi för kvällen samt för Koh Samui har ett pulserande nattliv med nattklubbar för att underhålla turister hela natten lång.

vara ett populärt resmål för turister Koh Samui är fullmatat med hotell, restauranger och spa. Du kommer att hitta perfekt exempel på utmärkt thailändsk gästfrihet i en Ko Samui Resort. En Samui Beach Resort som erbjuder dig andlös utsikt över viskande havet, tillsammans med lyxig avkoppling är Anantara Lawana, Koh Samui. Ta hand om dina behov och erbjuder dig chansen att ägna sig åt spännande aktiviteter som tennis, golf, kajakpaddling, dykning och snorkling.

Läs orginalposten – http://www.articlesbase.com/travel-tips-articles/samui-crocodile-farm-an-adventure-among-crocodiles-4846876.html

Kategori § Sevärdheter
Etiketter: australien krokodil chaweng crocodile chaweng zoo golfbana krokodiler korallrev korallrev australien korallrev thailand krokodil i thailand krokodil koh samui krokodil resor Krokodiler krokodiler i australien krokodiler i khao lak? krokodiler i thailand krokodiler i thailand khao lak krokodiler men krokodiler thailand krokodilresor lamai zoo samui crocodile farm thailand krokodiler var finns det krokodiler i thailand vilda krokodiler i thailand vita krokodiler

Relaterade poster till Äventyr med krokodiler, Samui Crocodile Farm

26 juli 2011 Översatt text om Koh Samui


Barnens åldrar?

OK

Sök resaAvancerad sök

Bloggar om Äventyr med krokodiler, Samui Cro..

Inget hittades..

I sammarbete med..

Resor

© Koh Samui Guide. Alla rättigheter förbehållna. Koh Samui Guide i samarbete med Jade Travel - Resor med asiatisk omsorg samt reseguider och paketresor.